Termeni si conditii

ALL4ALL CUSTOMERS SRL (denumita in continuare “ALL4ALL CUSTOMERS SRL” sau “Sociatete/Societatea”), prin intermediul paginii sale web https://e-consultanta.ro/, ofera vizitatorului/utilizatorului de Internet posibilitatea de a fi informat in legatura cu serviciilor sale. Va rugam sa cititi cu atentie urmatorii Termeni de Utilizare. 

 

Utilizarea acestei pagini web presupune acceptarea in totalitate si fara rezerve a Termenilor de Utilizare care se aplica intregului continut al site-ului.

 

Daca vizitatorul/utilizatorul website-ului nu accepta oricare parte a acestor Termeni, respectivul vizitator/utilizator trebuie sa paraseasca website-ul si sa inceteze orice utilizare a acestuia. Prin vizitarea sau utilizarea site-ului www.e-consultanta.ro/, vizitatorii/utilizatorii confirma ca au citit, au inteles si au acceptat in mod neconditionat Termenii de Utilizare si ca accepta sa fie obligati de acestea. ALL4ALL CUSTOMERS SRL are dreptul sa modifice in mod unilateral acesti termeni in orice moment, fara nicio notificare prealabila, comunicand orice modificare prin intermediul site-ului. Utilizarea site-ului dupa anuntarea modificarii se va considera o acceptare a respectivei modificari.

 

1. Drepturi de Autor/Drepturi de Proprietate Intelectuala si Industriala 

 

Intregul continut al site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la marcile comerciale, titlurile distinctive, textele, noutatile, serviciile oferite apartin ALL4ALL CUSTOMERS SRL si este guvernat de prevederile aplicabile din legislatia romana si internationala, ce vizeaza in principal Drepturile de Proprietate Intelectuala si Industriala, cu exceptia drepturilor protejate ale tertilor. In consecinta, nicio modificare, publicare, transmitere, transfer, reproducere, distributie, prezentare sau orice utilizare a continutului (integrala sau partiala a site-ului) nu este permisa in niciun fel si prin niciun mijloc in scopuri comerciale sau de alt fel, fara acordul anterior scris al ALL4ALL CUSTOMERS SRL. In mod exceptional, este permisa copierea, tiparirea sau stocarea limitata sau izolata a unor parti din continutul de mai sus in scop exclusiv personal de catre vizitator, sub conditia ca aceasta utilizare sa fie insotita de o precizare clara si distinctiva a provenientei si fara sa fie utilizata in scopuri comerciale sau de alt fel.

 

2. Conduita Utilizatorului 

 

Site-ul https://e-consultanta.ro/ se va utiliza in scopuri legale si doar in asa fel incat sa nu limiteze sau sa impiedice utilizarea acestuia de catre terti. Vizitatorii/utilizatorii site-ului vor respecta reglementarile si dispozitiile legislatiei romane, europene si internationale care guverneaza telecomunicatiile si se vor

 

abtine de la orice comportament ilegal si abuziv/necorespunzator care ar putea avea consecinte negative pentru alti vizitatori/utilizatori si provoca daune sau duce la defectarea site-ului sau extensiei catre ALL4ALL CUSTOMERS SRL. In cazul in care Societatea este implicata in orice disputa sau trebuie sa plateasca orice fel de compensatie ca urmare a incalcarii de catre vizitator/utilizator a obligatiilor prevazute, respectivul vizitator/utilizator va despagubi in mod corespunzator Societate.

 

3. Legaturi cu site-urile partilor terte 

 

Site-ul ul https://e-consultanta.ro/ permite vizitatorilor/utilizatorilor sa fie transferati prin conexiuni speciale (link-uri, hyperlink-uri, bannere) catre site-uri ale tertilor. Raspunderea pentru continutul acestor site-uri de legatura apartine exclusiv tertilor care le pun la dispozitie. ALL4ALL CUSTOMERS SRL nu garanteaza disponibilitatea acestor site-uri si nu este responsabila pentru calitatea si drepturile de proprietate asupra produselor sau serviciilor oferite publicului prin intermediul acestor site-uri. Site-ul ALL4ALL CUSTOMERS SRL ofera link-uri catre alte site-uri exclusiv in beneficiul vizitatorilor/utilizatorilor iar includerea oricarui link la aceste site-uri nu va constitui si nu va fi considerata un angajament sau o garantie sau inducere sau avizare de catre Societate a continutului sau a calitatii serviciilor furnizate pe aceste site-uri.

 

4. Limitarea Raspunderii 

 

ALL4ALL CUSTOMERS SRL face tot posibilul sa asigure ca toate informatiile oferite pe site-ul https://e- consultanta.ro/ sunt complete, corecte, actualizate si clare, insa nu garanteaza ca aceste criterii sunt indeplinite in mod invariabil. De aceea, ALL4ALL CUSTOMERS SRL nu va fi responsabila in nicio situatie, inclusiv in cazul unei neglijente, pentru erori, omisiuni sau deficiente ca urmare a furnizarii acestor informatii, orice intarziere, discontinuitate in transmiterea de informatii sau orice prejudiciu cauzat vizitatorului/utilizatorului ca urmare a utilizarii acestor informatii. Continutul site-ului nu cuprinde sfaturi, indemnuri sau incitari de ordin financiar, legal sau de alt fel in vederea realizari unei investitii sau unei alte tranzactii iar ALL4ALL CUSTOMERS SRL nu este responsabila de modul de utilizare a site-ului web de catre vizitatori/utilizatori care actioneaza din proprie initiativa.

 

5. Securitatea Site-ului 

 

Accesul la site se face la initiativa vizitatorului/utilizatorului si nu la initiativa ALL4ALL CUSTOMERS SRL. Vizitatorul/utilizatorul website-ului este unicul responsabil de obtinerea si pastrarea echipamentelor necesare (de ex. computerul personal) software-ului, echipamentelor de telecomunicatie si altor servicii necesare pentru accesarea site-ului. Utilizatorii sunt responsabili si de protejarea sistemului lor impotriva virusilor si altor software-uri daunatoare.

 

ALL4ALL CUSTOMERS SRL a luat toate masurile posibile pentru a se asigura de protejarea site-ului de virusi si de alte software-uri daunatoare si utilizeaza sisteme de securitate pentru a controla accesul la paginile sale web pentru prevenirea atacurilor si altor actiuni neautorizate, insa nu garanteaza absenta, in cadrul site-ului, a oricaror virusi defecte si alte componente daunatoare si, prin urmare, nu este responsabila pentru daunele provocate de echipamentele, software-ul si fisierele utilizatorilor mai sus mentionate, si nici pentru daunele suferite de utilizator din motivele de mai sus.

 

6. Date cu Caracter Personal 

 

Avand in vedere reglementarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal, introduse prin Regulamentul UE 2016/679, ce reprezinta baza legislatiei privind prelucrarea datelor cu caracter personal si a protectiei acestor date pentru statele membere UE si care se aplica incepand cu 25 mai 2018, dorim sa confirmam angajamentul nostru pentru a procesa datele tale personale in mod transparent si cu respectarea tuturor drepturilor de care beneficiezi conform legii. In acest scop, regasesti mai jos elementele principale pe care consideram ca este util sa le cunosti pe aceasta tema, in calitatea de “persoana vizata”.

 

Ce inseamna prelucrarea datelor 

 

Conform Regulamentului UE 2016/679, prin “prelucrare de date” se intelege orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergere sau distrugerea.

 

In calitatea sa de operator de date cu caracter personal, ALL4ALL CUSTOMERS SRL va avea intotdeauna in vedere ca prelucrarile de date sa fie caracterizate de legalitate, echitate si transparenta, datele solicitate fiind adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.

 

Ce date cu caracter personal prelucram? 

 

Datele personale pe care le prelucram pot fi:

 

• data de identificare precum: nume si prenume, CNP, serie si numar act de identitate/date pasaport, data nasterii, cetatenie, semnatura, imaginea

 

• date privind studiile si formarea profesionala, locul de munca;

 

• date financiare si tranzactionale

 

• date de stare civila, date privind membrii familiei

 

• date de contact: adresa de domiciliu/resedinta, adresa de e-mail, numar de telefon

 

Datele pot varia in functie de caracteristicile produselor pentru care soliciti serviciile noastre sau in legatura cu care iti manifesti interesul, de prevederile legale aplicabile activitatilor intreprinse de catre ALL4ALL CUSTOMERS SRL. Datele cu caracter personal pot fi obtinute direct de la client/potential client sau de la terti (de exemplu, furnizori de lead-uri).

 

In ce scop prelucram datele tale personale 

 

Datele sunt prelucrate in urmatoarele scopuri:

 

• furnizarea de consultanta financiar-bancara;

 

• marketing (promovarea oricaror produse si servicii ale ALL4ALL CUSTOMERS SRL, dar si ale bancilor partenere, reclama/publicitate, activitati specifice de marketing precum studii de piata, profilari, segmentari);

 

• indeplinirea obligatiilor legale (de exemplu, derulare de actiuni de audit sau obligatii de raportare catre institutii/organisme de stat, precum ANAF);

 

• in scopuri statistice

 

Ce se intampla daca nu doresti ca datele cu caracter personal sa fie prelucrate de catre ALL4ALL CUSTOMERS SRL? 

 

Initierea si derularea relatiei de afaceri pot fi efectuate doar in baza prelucrarii datelor cu caracter personal. In cazul in care nu doresti sa ne furnizezi informatiile necesare sau te opui prelucrarii ulterioare a acestora, vom fi in imposibilitatea inceperii respectiv continuarii relatiei de afaceri.

 

Prelucrarea datelor in scop de marketing face posibila informarea ta in legatura cu noutatile si ofertele ALL4ALL CUSTOMERS SRL si ale bancilor partenere. Poti solicita oricand intreruperea prelucrarii in acest scop, fara ca relatia de client sa fie afectata.

 

Catre cine pot fi trimise datele cu caracter personal? 

 

Potentialii destinatari ai transferurilor de date pot fi:

 

• institutiile financiar-bancare partrenere

 

• companii partenere de brokeraj

 

• terti subcontractati (ex prestatori servicii postale)

 

• birouri de organizare a bazelor de date (de tipul Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit);

 

• ANAF

 

• Alte autoritati competente (pentru indeplinirea obligatiilor legale);

 

• Mandatari/imputerniciti in scopul realizarii intereselor legitime ale ALL4ALL CUSTOMERS SRL (ex: firme de avocatura);

 

Care sunt drepturile tale privind protectia datelor personale? 

 

Incepand din data de 25.05.2018, Regulamentul UE2016/679 a revizuit si a extins sfera drepturilor persoanelor fizice cu privire la datele lor cu caracter personal, precum:

 

• Dreptul la informare: dreptul de a fi informat cu privire la datele si caracteristicile prelucrarii acestora in relatia ta cu ALL4ALL CUSTOMERS SRL;

 

• Dreptul la rectificare: dreptul de a obtine din partea societatii noastre, fara intarzieri nejustificate, rectificarea/completarea datelor cu caracter personal inexacte care te privesc;

 

• Dreptul la stergere: iti poti exprima dreptul de a iti fi sterse datele din evidenta ALL4ALL CUSTOMERS SRL, in conformitate cu prevederile legale aplicabile in domeniu protectiei datelor cu caracter personal;

 

• Dreptul la restrictionarea prelucrarii: poate fi exercitat atunci cand persoana vizata contesta exactitatea datelor sau legalitatea prelucrarii, persoana vizata se opune stergerii datelor;

 

• Dreptul la portabilitatea datelor: posibilitatea de a ne solicita transmiterea datelor personale furnizate de tine, intr-un format structurat utilizat in mod current si care poate fi citit automat; transmiterea datelor se poate face direct catre un alt operator doar daca aceasta operatiune este conform capacitatilor tehnice ale ALL4ALL CUSTOMERS SRL.

 

• Dreptul de opozitie: dreptul de a te opune, din motive intemeiate si legitime legate de situatia ta, ca datele care te vizeaza sa faca obiectul unei prelucrati, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In acest sens, va trebui sa adresezi o cerere scrisa catre ALL4ALL CUSTOMERS in care sa mentionezi datele asupra carora soliciti opozitia si motivul intemeiat si legitim legat de situatia ta particulara

 

• Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale: reprezinta posibilitatea ta de a solicita companiei noastre de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe o prelucrare automata si care produce efecte juridice care sa priveasca persoana vizata sau care sa o afecteze intr-o masura semnificativa;

 

• Dreptul de a depune plangere in fata Autoitatii Nationale pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

 

• Dreptul de a te adresa justitiei

 

Cat timp sunt prelucrare datele personale de catre ALL4ALL CUSTOMERS SRL? 

 

Datele tale pot fi prelucrate pe perioada in care esti clientul ALL4ALL CUSTOMERS SRL precum si ulterior acestei perioade, in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

7. Politica privind Modulele Cookie 

 

Ce este un fisier cookie? 

 

Functionarea corecta a unui site are la baza colectarea anumitor informatii cheie despre utilizatorii sai. Pentru a face acest lucru, un site va crea fisiere cookie – care sunt fisiere text de mici dimensiuni – stocate pe computerele utilizatorilor sai. Aceste cookie-uri sunt concepute pentru a permite site-ului sa isi recunoasca utilizatorii in vizitele ulterioare. Unele cookie-uri sunt necesare, in timp ce altele il fac mult mai personal si mai relevant pentru tine.

 

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un webserver unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului.

 

Durata de existenta a unui cookie este determinata tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

 

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 2016/679, informatiile colectate prin cookie-uri sunt acum clasificate ca date cu caracter personal. 

 

Contin cookie-urile date personale? 

 

Desi informatiile colectate de cookie-uri, prin raportare la alte sisteme de evidenta, pot duce la identificarea unei anumite persoane, ceea ce califica respectivul cookie drept data cu caracter personal, cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica direct utilizatorii de Internet. Datele personale colectate prin utilizarea cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Aceste date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

 

De ce folosim fisiere de tip cookie? 

 

Site-ul www.e-consultanta.ro/ colecteaza fisiere de tip cookie pentru a monitoriza performantele proprii, pentru a va putea oferi un continut adaptat nevoilor tale, dar si pentru a imbunatati experienta ta pe site-ul nostru.

 

Avand in vedere modul in care se vor dezvolta serviciile pe care le oferim online, este posibil ca aceste module cookies sa isi schimbe caracteristicile tehnologice in viitor. Insa, chiar si in aceasta situatie ele vor continua sa indeplineasca unul dintre scopurile de mai jos.

 

Consideram ca experienta ta din site ar fi afectata daca ai renunta la cookie-urile pe care le folosim. 

 

Exista doua tipuri de module cookie:

 

Cookie-urile persistente (permanente) 

 

Raman pe dispozitivul unui utilizator pentru o perioada de timp specificata in cookie. Acestea sunt activate de fiecare data cand utilizatorul viziteaza site-ul web care a creat acel cookie.

 

Cookie-urile temporare (de sesiune) 

 

Acestea permit operatorilor de site-uri sa lege acțiunile unui utilizator in timpul unei sesiuni de browser. O sesiune de browser incepe cand un utilizator deschide fereastra browserului si se termina cand inchide fereastra browserului. Dupa ce inchideti browserul, toate cookie-urile de sesiune sunt sterse.

 

In general, cookie-urile au 3 functii diferite si se clasifica dupa cum urmeaza: 

 

a) Cookie-uri de functionalitate (strict necesare) folosite de ALL4ALL CUSTOMERS SRL 

 

Cookie-urile de functionalitate sunt necesare pentru furnizarea serviciilor site-ului Societatii. Ele sunt strict esențiale pentru navigarea pe site-ul www.e-consultanta.ro/ și utilizarea funcțiilor acestuia. Aceste cookie-uri NU colecteaza informatii despre tale care ar putea fi utilizate in scopuri de marketing (publicitate).

 

b) Cookie-uri de analiza 

 

Cookie-urile de performanta si analiza colecteaza date in scopuri statistice, cu privire la modul in care vizitatorii utilizeaza un site web, nu contin informatii personale precum nume si adrese de e-mail si sunt utilizate pentru a imbunatati experienta utilizatorilor. Aceste cookie-uri nu colecteaza informatii cu caracter personal care ar putea fi folosite in alte scopuri.

 

c) Cookie-uri de publicitate folosite de ALL4ALL CUSTOMERS SRL 

 

Cookie-urile de publicitate sunt utilizate pentru a difuza anunturi mai relevante pentru tine, pot sa fie utilizate pentru a monitoriza eficienta unei campanii publicitare prin urmarirea click-urilor utilizatorilor.

 

In orice moment poti modifica acordul privind folosirea modulelor cookie de aici. Modificarile ulterioare nu afecteaza legalitatea prelucrarilor efectuate pe baza cosimtamantului dat inainte de retragerea acestuia.

 

Confidentialitatea datelor tale 

 

Atunci cand prelucram datele tale, utilizam masuri tehnice si organizationale care sa asigure confidentialitatea, disponibilitatea si corectitudinea datelor tale.

 

Lucram in permanenta pentru a asigura pastrarea masurilor noastre de securitate la cel mai inalt nivel si ne angajam sa te informam la timp in cazul oricaror incidente de securitate ce ar putea sa prezinte un risc semnificativ pentru drepturile tale.

 

H. Legislatie Aplicabila – Diverse 

 

Prezentul contract de utilizare este guvernat de legislatia romana. Instantele din Bucuresti au competenta in interpretarea acestor termeni si solutionarea oricaror dispute aparute in legatura cu prezentul contract de utilizare. Daca oricare dintre acesti termeni este contrar legii si, din acest motiv, devine nul sau neaplicabil, nevaliditatea sau neaplicabilitatea acestui termen nu va afecta validitatea sau aplicabilitatea celorlalti termeni.