DESPRE E-CONSULTANTA

Povestea e-Consultanta a inceput din dorinta de a oferi clientilor nostri aceleasi servicii de calitate pe care noi la randul nostru am dori sa le primim. In calitate de fondatori, avem o experienta de peste 15 ani in vanzarea de produse financiar-bancare pe care dorim sa o impartasim cu tine.

Aproape zilnic apelam la un consultant, chiar daca nu-l numim astfel in mod direct.  De fiecare data cand dorim sa achizitionam un produs sau un serviciu, cerem un sfat fie de la cineva apropiat care a mai utilizat produsul/serviciul respectiv, fie direct de la furnizor sau de la un specialist.

Cu totii avem consultanti care ne sprijina in deciziile noastre: de la servicii de cosmetica, la cele juridice sau de turism; interactionam cu oameni care pot oferi solutii adecvate nevoilor noastre.

e-Consultanta vine sa completeze paleta de servicii de care tu ai nevoie, oferindu-ti un consultant personal pentru oricare dintre planurile tale pentru care ai nevoie de finantare.

Inca de la inceput, ne propunem sa avem o colaborare pe termen lung cladita in primul rand pe profesionalism, transparenta si incredere.

Abia asteptam sa te cunoastem si sa devenim consultantul tau personal.

Cu prietenie,
Echipa e-Consultanta